Om DL Beauty i Stockholm & Uppsala

Hos mig kan du vara säker och känna dig trygg på att jag är professionell med Master för båda ögonbryn och ögonfransförlängning. Jag har 5 år erfarenhet från arbetade på en stor salong i Stockholm på heltid. Jag har utbildat mig i Sverige och många länder i utomlands från Singel fransar till volymer Master Level Certificate. Jag gillar att fortsätta utmana mig själv och vidareutbildar mig genom att fortsätta ta kurser i nya material och nya tekniker inom bland annat fransar och bryn.

Genom att delta i ett flertal prestigefyllda tävlingar världen över så kan jag med stolthet säga att jag tillhör Europas topp utbildade och kunniga Master franstekniker.

 

  • Jag är SEYF godkänd och är medlem i SEYF för båda fransarförlängning och microblading 3D bryn.
  • Jag fick 2dra pris i Volym Stockholm-tävlingen 2017.
  • Jag fick 2dra pris i Classic Lash professionella tävling – inom Lash Game-tävlingen i London 2018.
  • Jag fick 2dra pris I Volume Master 2-3D-tävlingen – inom Lash Game-företaget i London 2018